torsdag 23 april 2009

det är tur att man utvecklas!
Hejsan! Idag är det en riktig läx dag känns det som.. Vi har tre läxor och ett prov tills imorgon. ;) Så jag sitter här och övar lite på engelska och spanska glosor. Men var ute och fotade lite innan. Blev kanske inte så jätte mycket fint men den här bilden är jag ganska nöjd med. Det är lite kul, för jag tog ett kort på en likadan tulpan på samma ställe för lite mer än ett år sedan och det var den fulaste bilden jag sett! Eller alltså, det var riktigt ful. Tagen med blixt var den. Jag blev lite inspirerad av Dennis, när han la ut en bild som han hade tagit för ett år sedan och en som var tagen nyss, men den bilden jag tog förra året är hemsk så jag vill inte visa den. ;) haha. Det är tur att man utvecklas säger jag bara! :)

Hej då! (:

ps: vi vann i natur kampen! :D Så den 7 maj blir det värnamo. Vi ska vara där från 9.00 till 17.00.. Ganska länge, men vad gör man inte för klassen. ;)

5 kommentarer:

 1. Sv. Tack :)!
  Gu va fina bilder du tar!

  SvaraRadera
 2. Jo men snälla visa den! Det kvittar ju om du fotade mindre fint för ett år sen, nu fotar du ju jättebra! :)

  SvaraRadera
 3. Är ju kanon att vi utvecklas hela tiden, framförallt inom foto. Bilderna blir ju oftast bättre för varje dag som går :)

  SvaraRadera

För att kommentera scrollar ni ner lite och klickar in Namn/URL. Där skriver ni in ert namn och om ni har en blogg/hemsida. Sedan är det bara att skriva och klicka på skicka.


Tilda Alnervik | Det är inte tillåtet att ta några bilder från min blogg utan att fråga!