onsdag 7 januari 2009

Tilda på hal is!

Hej, idag har jag var med Fanny. Det var kul! :) Hon ringde mig klockan elva. PAAAAAAANIIK! Jag skulle ju gått upp klockan halv nio för att vänja mig lite vid att gå upp tidigt. (eftersom att det är skola imorgon) Pappa skulle ju ringt till mig!? Jag ringde till honom och frågade varför han inte hade ringt och det visade sig att det bara var mitt egna fel för att jag hade visst råkat stänga av mobilen igårkväll och han ville inte ringa till hemtelefonen för då skulle han ju väcka de andra i hushållet. ;) haha, aja, jag gick iaf till fanny efter att ha duschat och ätit typ.

Vi åkte skridskor. (hade inte gjort det sen i fyran) Det var väldigt kul! Trillade en gång och det var pga att jag hade konståkningsskridskor på mig. :P Det är såna där taggar på ni vet. så jag tog massa sats och åkte framåt och roppade på fanny: KOLLA NU! (skulle göra ett litet hopp) och så pladask så låg jag nere på isen för att jag råkade sparka till med taggarna och fastnade typ så ja, det hoppet blev inte så himla lyckat. jaja.

Innan jag åkte hem satt jag och raderade massa FULA bilder på mig på bilddagboken! Seriöst. jag förstår inte hur jag har tänkt när jag har laddat upp dom. :( Har fortfarande massa kvar säkert men dom tar jag nån annan dag. ;)
Godnatt och ha en bra skoldag imon ;D

2 kommentarer:

  1. Haha, vi har ju typ skrivit lika dant, elr inte exakt direkt. Men kul har det varit i alla fall :)

    SvaraRadera
  2. Det gick ju riktigt bra att komma upp idag med.
    Jag väcker Dig 6.45 imorgon oxå! ;-) Kram pappa

    SvaraRadera

För att kommentera scrollar ni ner lite och klickar in Namn/URL. Där skriver ni in ert namn och om ni har en blogg/hemsida. Sedan är det bara att skriva och klicka på skicka.


Tilda Alnervik | Det är inte tillåtet att ta några bilder från min blogg utan att fråga!