måndag 26 januari 2009

snowboard boots!

JIIIIPPIIIIE!

Idag var jag med Fanny en stund. Sen kom jag på att jag skulle in till stan och köpa snowboard boots! Så vi drog in till Jönköping och där mötte vi mamma och så gick vi till Inter Sport. Jag frågade om ett par som var gråa först men de fanns inte i min storlek.. Så sa hon som jobbade där att de fanns i svart på a6. Det lät ju bra men så kom en annan som jobbade där med ett par typ turkos/begiea boots som han tyckte att jag skulle testa. De kostade 800. Jag testade dom och de passade och allt var bra. Och sen blev det ännu bättre eftersom att han sa att vi fick dom för 500 kronor. NICE! :D Jag köpte dom. De passar inte till snowboarden men skit samma. haha ;) Bra köp iaf.

några bidler på dom.. sämst kvalitet jag vet!
Nu ska jag läsa lite Digital Foto! Fick en prenumation på tre nummer i julklapp och nu har den första precis kommit så det ska bli kul att läsa. Det är bla. 25 photoshop tips i den + att det står: "Fånga härliga vinterbilder. Oavsett vilket väder det är kan du ta intressanta bilder. Vi ger tipsen!" på framsidan. Och det är ju bra för mig som inte kommer på något att ta kort på nu när det är så grått och trist väder förutom ruttna blommor. ;) haha.

Ha det bäst! Hej då (:

9 kommentarer:

 1. SKIT KUL MED SNOWBOARDSBOATS JU :D:D

  SvaraRadera
 2. Tjena! Va snygga de va!!! Vilken tur att du hittade ett par i alla fall!!! Ha de gott//Johanna

  SvaraRadera
 3. De var verkligen as snygg. Ses imorgon. Skulle vi va då? Innan och efterkören alltså :)

  SvaraRadera
 4. tack så jättemycket gukllet :* puss
  dina bilder är också fina

  SvaraRadera
 5. svar: tack så mycket :)

  SvaraRadera
 6. Sv: Ja 4ESF är en grymt bra downloadssida!! Tack för den fina kommentaren om min blogg :)

  SvaraRadera
 7. Sv: Tack, vad gullig du är! :)

  SvaraRadera

För att kommentera scrollar ni ner lite och klickar in Namn/URL. Där skriver ni in ert namn och om ni har en blogg/hemsida. Sedan är det bara att skriva och klicka på skicka.


Tilda Alnervik | Det är inte tillåtet att ta några bilder från min blogg utan att fråga!