lördag 17 januari 2009

filmdagar.. eller nått?

Hej! Igår tills idag sov jag över med Fanny. Det var trevligt.

Klockan sju igår kväll gick vi till slätten för att åka lite skridskor med tonår. Vi började med tunnel datten och sedan var det dags för ishockey. Hahaha, första gången jag spelade det. Jag höll mig lite i utkanten och gjorde lite piruetter och sånt som jag precis har lärt mig. ;) Ooch så hade jag bestämt mig för att göra en piruet som skulle vara ganska snabb och många varv. Så självklart tappade jag balansen och trillade raktner på isen på sidan av rumpan. FY SJUTTON vad ont det gjorde. Men jaja, jag får skylla mig själv.

Sen åkte vi bara runt lite som vi ville och då åkte jag&Olle och Sofia&Adam konståkning. Hahaha. XD Adam och Sofia gjorde värsta grejen. Adam typ lyfte Sofia lite. ;) haha, jag och olle nöjde oss med att sträcka ut ena benet lite i luften. ;) Fanny filmade men filmerna går tyvärr inte att lägga in här. ;)

Sen drog vi tillbaka till kyrkan och inte så långt efter det kom Fannys mamma och hämtade oss. När vi var hemma hos Fanny igen kollade vi på 2 filmer. Jag var väldigt sugen på att kolla på en fjollfilm så vi såg nån med Ashley och Mary-Kate Olsen. ;) Och efter den såg vi en som heter "Två skall man vara". Eller juste, den är också av de där tvillingarna. ;D haha, fast när de var typ 9 år. Den var bra. :) Fast Fanny sov hela slutet kändes det som. ;)

På morgonen kollade vi på ännu en film. (ännu en fjollfilm t.o.m.) Den här gången "raise your voice" med Hilary Duff. ;) haha. Så åkte vi skridskor igen och sen åkte jag hem och fixade lite med layouten på bloggen. ;) Vad tycks? Ha det gött! :D Hejdå

2 kommentarer:

För att kommentera scrollar ni ner lite och klickar in Namn/URL. Där skriver ni in ert namn och om ni har en blogg/hemsida. Sedan är det bara att skriva och klicka på skicka.


Tilda Alnervik | Det är inte tillåtet att ta några bilder från min blogg utan att fråga!