onsdag 21 januari 2009

nattlig promenad

Hejsan! Nu har jag precis varit ute på en liten promenad. Letade efter en tävlingstopp som jag lånade av friidrottsklubben igår efter träningen. Ska ha den på lördag nämligen. (Nu är det säkert att jag ska tävla) Jag letade som en galning innan och sen blev jag så rädd att jag hade tappat bort den så jag var tvungen att gå ut och titta och där låg den fastfrusen på ett elskåp. Åååh, vad lättad jag blev! haha, de är ganska dyra vad jag minns? Aja, i vilket fall som helst hade jag tappat den igår när jag blev avsläppt av Olle och hans mamma igår.

Innan idag var jag med Fanny igen. Jag tog lite kort på henne och sedan åkte vi skridskor IGEN. Haha, ^^ Men det är väldigt kul. Fast idag var isen väldigt skrovlig.

Efter att jag hade vart med henne stack jag och pappa och skulle kolla på snowboard boots till mig. Det blev inga. Ska kolla i jönköping sen istället. Längar så himla mycket till trysil!

Ha det gött! /Tilda

4 kommentarer:

 1. Bilder på Fanny vill jag se :D hahahah Trysil kommer bli skit kul!!!!!! Alltså fatta åka me massa :D hahahah kan inte fatta riktigt men fy vad kul det ska bli :D <3 hahahah

  SvaraRadera
 2. det kan jag nog tänka mig att det kommer ;D

  ÅHH VAD KUL! :DDDDDDDDDDDD <3

  SvaraRadera
 3. Vad kul att du ska tävla :) Lycka till<33

  SvaraRadera

För att kommentera scrollar ni ner lite och klickar in Namn/URL. Där skriver ni in ert namn och om ni har en blogg/hemsida. Sedan är det bara att skriva och klicka på skicka.


Tilda Alnervik | Det är inte tillåtet att ta några bilder från min blogg utan att fråga!