lördag 10 januari 2009

sofia, emma & ebba.

Hejsan! :) Igår åkte vi skridskor med skolan. Det var svåååårt. :o Hade riktiga tjejskridskor den här gången (när jag åkte med Fanny hade jag kill skridskor med taggar.)

Efter skolan var jag med Sofia, vi var lite lama och kollade på massa sims saker jag har laddat ner och sen kollade vi i skolkatalogen. Sofia gick hem när jag skulle äta och efter maten ringde Ebba och Emma och frågade om jag ville vara med dom. Så det var jag. ;) Vi spelade "Vem där" och "Galenpanna". Det var kul. ^^) Sen fick Ebba eller Emma för sig att vi skulle dra till några killar i 6:an. så det gjorde vi. hahaha, hade aldrig pratat med dom förut och det var bara en av dom jag hade sett innan. :P Men det var kul. ^^ Vi kollade på en film. Eller aa, jag Emma och Ebba gjorde det. höhö.

Ha det bra! Hejdå.

3 kommentarer:

  1. Tiiilda :D ehh kan du inte lägga ut massa skridskorbilder? :D :D

    SvaraRadera
  2. Sofia: Jo det kan jag väl göra. ;D haha, men min kamera är fortfarande urladdad. Får ladda den ikväll så kanske jag orkar ladda upp bilderna imon. ;)<3

    Fanny: Vad tycker du med? :P haha

    SvaraRadera

För att kommentera scrollar ni ner lite och klickar in Namn/URL. Där skriver ni in ert namn och om ni har en blogg/hemsida. Sedan är det bara att skriva och klicka på skicka.


Tilda Alnervik | Det är inte tillåtet att ta några bilder från min blogg utan att fråga!