tisdag 20 januari 2009

skolkör & ministudio

Heeeeej! Efter skolan idag gick jag och Fanny hem och åt och sedan gick vi tillbaka till skolan och skulle vara med i skolkören. PIIIIIIIIIINSAMT! Grejen är att jag gillar att sjunga jätte mycket! Meen, jag är usel på det. Jag tror ändå att jag fortsätter.. Vi sjöng en låt som heter "New York New York." Sen gick jag och Fanny hem till henne igen och kollade på tv. Det var trevligt. :D Sen drog vi till friidrotten med Olle och jag var lika slapp som vanligt. XD haha, jag gör aldrig nånting på inne träningarna. Jaja, så kan det gå. haha ^^ Och jag ska kanske tävla på lördag! Herregud. :S Vi ska ända till växjö. Jag och Elin. Ska tävla i 60m häck. Mot 15 åringar? Men jippie. Lycka till till mig.

Igår var jag med Sofia. :) Vi tog massa kort och när pappa kom hem hade han med sig 10(!!!)st vita blanka pappar i storlek 50x70cm. Så då byggde vi en liten ministudio. Det blev jätte bra! Bilden i inlägget under på min kamera är taget på den. :) Vi tog i alla fall massor med kort på min kamera och våra objektiv och så. Vilket liv man kan ha. ;D haha.

Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig och läsa. Jag är en boknörd jag vet. ;D haha. Men det är kul. Just nu läser jag "Syskonkärlek" av Katarina von Bredow. Den är jätte bra! (:
Godnatt! puss
/Tilda

6 kommentarer:

 1. SOOOOOOOOOOOOFIA21 januari 2009 17:51

  jag lovar vi kommer få ett skit bra liv typ i sommar :D:D:D <3

  SvaraRadera
 2. As kul att du är med i kören :) Vad menar hon med skit bra liv?

  SvaraRadera
 3. Fanny: haha, aa det var roligt. :)

  Jag skrev "vilket liv man kan ha" och då skrev hon att vi kommer få ett skit bra liv ^^

  SvaraRadera
 4. aha, men det var att det stod i sommar som jag funderade lite ^^

  SvaraRadera
 5. Roligt att sjunga i kör! Skulle jag nog också göra om det fanns nån vettig kör här! :) Fast usel på att sjunga är du ju inte, tycker att du sjunger jättefint!

  SvaraRadera

För att kommentera scrollar ni ner lite och klickar in Namn/URL. Där skriver ni in ert namn och om ni har en blogg/hemsida. Sedan är det bara att skriva och klicka på skicka.


Tilda Alnervik | Det är inte tillåtet att ta några bilder från min blogg utan att fråga!