söndag 12 juli 2009

lite allmänt snack

För att kunna skriva det här inlägget har jag krälat runt på mitt golv, nästan tagit sönder en hylla och tappat en vas i marken så att det blev massa glas splitter och vatten över hela mitt golv. Smart va? Jag skulle nämligen leta efter min USB kabel till kameran, därav krälandet. Och när jag skulle ställa mig upp så tog jag först tag i den nedersta hyllplanet på hyllan så att det knakade till rejält, och sedan tog jag tag i den översta hyllan så att den vek sig, och på den stod såklart en vas med blommor som jag välte ut.. Nu har jag skrivit en lapp och lagt på golvet, något i stil med: AKTA! Kan finnas glas splitter på mattan och golvet! Så att inte den som får i uppdrag imorgon att väcka mig råkar trampa på någon liten glasbit. ;D Men det viktigaste med hela historien är väl i all fall att jag hittade sladden..? :D

Nu har systrarna och en av systrarnas pojkvän varit här i några dagar och det var varit väldigt trevligt. Vi har solat, badat och gått på lite promenader i staden och kollat på lite turist aktiga saker som amfiteatern och sådant där. På onsdag ska vi förmodligen gå på tjurfäktning där, så då kommer det väl lite bilder. Och nej, vi ska inte gå på någon blodig variant som de dödar tjurarna på, utan de springer väl runt lite utan att döda dem.. Eller jag har ingen aning om vad de gör faktiskt. ;)

I morse var vi på marknaden. Jag köpte läppglans, nagellack och en bikini. En sån där vriden bandeau bikini, ni vet. Vit är den. Annat jag har köpt på marknaden andra dagar är två par skor, lite till nagellack och ett par sol-brillor. ;) Efter marknaden åkte vi till stranden och solade. Sov gjorde vi också, i nästan en timma, så vi får väl se om jag kan somna nu, haha. :) Godnatt.Jag brusade ner bilderna ordentligt i ps. Jag vet inte om det blev särkilt bra, men det är alltid kul att testa någonting nytt?

5 kommentarer:

 1. brusiga bdiler är fint om man gör på rätt sätt, coh det tycker jag verkligne du lyckats med ! :D:D
  pusss pårey!

  SvaraRadera
 2. haha, ååh tack så jättemycket !! :D<3

  SvaraRadera
 3. Öhhh bandeau bikini?! Nä,har ingen susning. Men kära dotter. Har du inte ordning i Ditt rum, så du vet va USBkabeln är? ;) Kramis

  SvaraRadera
 4. tjena jag är hemma från cypern nu ^^) när kommer du hem? sknar dig så gräsligt mycket!
  fint utryck ;) haha! grymt fina/coola bilder tycker jag :D puss

  SvaraRadera

För att kommentera scrollar ni ner lite och klickar in Namn/URL. Där skriver ni in ert namn och om ni har en blogg/hemsida. Sedan är det bara att skriva och klicka på skicka.


Tilda Alnervik | Det är inte tillåtet att ta några bilder från min blogg utan att fråga!