onsdag 8 juli 2009

Film och Bok tips

Hej! Dagen har varit bra. Vi var vid stranden och solade och badade lite. Det var iskallt i vattnet idag, men det var skönt när man kom upp i solen igen. Sen åkte vi hem och kollade på The English Patient. Den var bra, så den rekommenderas! Tiden är runt 1944, dvs andra världskriget. Jag älskar böcker och filmer om andra världskriget! Det är så spännande. ;) Haha. Några boktips är Boktjuven, det är den absolut bästa boken jag har läst i hela mitt liv, och Godnatt Mister Tom, som är den näst bästa boken jag någonsin har läst. ;) Boktjuven handlar om en tjej i Tyskland och Godnatt Mister Tom om en kille i England.
Just nu läser jag en bok om någonting helt annat, nämligen Vampyrer. Jag antar att de allra flesta vet vilken bok jag menar då? ;) Twilight. I varenda blogg kan man läsa om hur bra de böckerna är, och Fanny och Jonna gillar också dom jätte mycket har jag för mig, så jag bestämde mig för att ge dem en chans. Jag har precis börjat så jag kan inte säga vad jag tycker om den än..
På tal om Jonna, så kommer hon hit imorgon med hennes pojkvän och min andra syster Sanna. Det ska bli väldigt roligt och träffa dem, det var väldigt länge sedan nu känns det som.

Jag har fixat lite på min blogg också, som ni kanske har märkt? Jag tycker att det blev bättre så här, det var så himla mörk bakgrund innan, så det här blir nog bättre.

Inlägget får avslutas av en bild på mig, så att ni där hemma inte glömmer bort hur jag ser ut, hahah :D Ursäkta för att mitt hår ser så risigt ut, men det är en massa salt från havet i det. ;)

9 kommentarer:

 1. Vad trevligt att se ett kort på Dig! Jag håller med. Filmen T.E.P. är väldigt bra. Har du fått igång datorn? Vi köpte tält igår :) Trodde jag aldrig skulle ske men man ä ju inte sämre än man kan ändra sig. Ha det så bra kära dotter. Kram Pappa

  SvaraRadera
 2. svar: åh man tackar :P

  SvaraRadera
 3. åh Tilda när jag ser bilden på dig saknar jag dig massa :'O Så söt är du! <3

  SvaraRadera
 4. Då har Pappa snackat med den store S:T Johannes ;) nää Monica heter hon och det va helt ok. Du är anmäld efter allas konstens regler. Konfan är räddad :) Kram Kram

  SvaraRadera
 5. Ja du är lika söt som vanligt!!! Bloggen blev jättefin!!! Härligt att läsa böcker, det gör jag också så fort jag får en chans=) Ha det gott å hälsa de andra Kram från Johanna

  SvaraRadera
 6. Vad fin bloggen har blivit :) Twilight är jätte bra verkligen :)

  SvaraRadera
 7. Haha, jag förstår att du inte vill läsa dem på franska. Jag ska precis börja på tvåan på engelska :)

  SvaraRadera
 8. asså det finns en tjej som heter tilda alnervk som är brunast världen! och sötast! kram

  SvaraRadera

För att kommentera scrollar ni ner lite och klickar in Namn/URL. Där skriver ni in ert namn och om ni har en blogg/hemsida. Sedan är det bara att skriva och klicka på skicka.


Tilda Alnervik | Det är inte tillåtet att ta några bilder från min blogg utan att fråga!