söndag 5 juli 2009

Arles

Igår hade vi strömavbrott hela kvällen så jag kunde inte skriva det inlägget som jag hade tänkt men ni får ett inlägg nu istället.

Idag var jag på stranden och solade lite. Först var det jätte mulet och regnade lite grann, men sedan blev det sol igen och då blev det väldigt varmt och skönt. På hemvägen stannade vi till vid ett solrosfält och tog kort. Det var häftigt att gå runt bland alla stora blommor och fota. Sen åkte vi hem och gick en liten promenad i Arles. Jag tog en broschyr om Arles Photography. Det är 66 utställningar mellan den 7:e juli och 13:e september, så jag ska nog gå på någon av dem. ;)


6 kommentarer:

 1. Hej Tilda!!! Vilka fina bilder!!! Jag förstår att du har det bra "där nere" Här i Sverige är allt bra också förrutom vädret. Idag är det grått och regnigt och det kommer nog vara det några dagar. Men vi får inte klaga nu när vi badat i Vättern nästan varje dag=) Ha det gott!!!
  Kram från Johanna

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag kom vidare till final i Hanna och Martinas veckans blogg- tävling, och det vore jätteroligt om jag vann, så om du vill rösta på mig gör det här (man får rösta så många gånger man vill):

  http://hannahochmartinanevergivesup.blogg.se/2009/july/utkast-nr-14.html#comment

  TACK SÅ MYCKET!! :)

  Leonard

  P.S. Jättefina bilder, gillar den med fjärilen mest!

  SvaraRadera
 3. Svar:
  Tacktack!

  Angående ditt inlägg gillar jag den första bilden!
  Coolt med den skarpa i förgrunden sen försvinner de liksom bort, färgerna är också väldigt härliga, lite smått mättade liksom!

  //Dennis

  SvaraRadera
 4. klockrena fotografier! :D

  SvaraRadera

För att kommentera scrollar ni ner lite och klickar in Namn/URL. Där skriver ni in ert namn och om ni har en blogg/hemsida. Sedan är det bara att skriva och klicka på skicka.


Tilda Alnervik | Det är inte tillåtet att ta några bilder från min blogg utan att fråga!