fredag 3 juli 2009

IKEA

Hej,
Dagen har tillbringats på IKEA i montpellier. Det var väldigt trevligt att gå runt och kolla på alla fina saker som de har. Vi köpte lite allt möjligt, tex en hylla till mitt rum här i Frankrike. Det är kul att gå på IKEA i ett annat land, för alla saker heter ju ändå de svenska namnen och i restaurangen är det en stor skylt som det står "Smaklig Maltid" på. Lite små kul sådär. Ja jag vet, jag är lättroad. ;) haha.

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Det var första dagen som vi inte åkte till stranden, och det kanske vi borde gjort, för när vi satt i bilen stod det 37 grader på termometern. Men det kan vara skönt att vara ifrån värmen ibland också. Men imorgon tror jag att vi ska till stranden och bada igen så jag hoppas att det blir fint väder även då. Sen på kvällen kommer det en familj som ska bo en natt i uthyrningsdelen som vi har så det blir trevligt. :) Ha det fin fint! Hej då.

3 kommentarer:

 1. ikea er supert :D
  ganske greit at det er mulig å kjøpe så mye fint for så lite penger :)

  svar: tusen takk! :)

  SvaraRadera
 2. Hej Tiiilda! :D hur har du det? saknar dig massa :'( <3 ha det bäst puss

  SvaraRadera
 3. Sofia: Heeeeeej Soffi Toffi :D Jag har det braaaa, det är as bra väder här och så :) (y) saknar dig med! Men det är ju bara 2 ½ vecka kvar tills vi träffas nu. ;D haha "se allt positivt - miss positive"

  Ha det bääst! Puss och kram ;D

  SvaraRadera

För att kommentera scrollar ni ner lite och klickar in Namn/URL. Där skriver ni in ert namn och om ni har en blogg/hemsida. Sedan är det bara att skriva och klicka på skicka.


Tilda Alnervik | Det är inte tillåtet att ta några bilder från min blogg utan att fråga!