söndag 12 juli 2009

Hästar

Idag var det "festival du cheval" - "häst-festival" i staden där stranden ligger, så när vi kom och gick så var det en massa hästar som kom galopperande och föste tjurar. Jag var snabb och tog upp kameran men jag kan väl inte direkt säga att det blev några fina bilder. Sedan gick vi vidare och då kom det hästar och föl travandes på vägen. Jag har faktisk ridit, och det är så himla kul. Min mammas kusin äger ett ridläger, som jag har varit på en vecka varje sommar i fem år. I år var jag inte det, vet inte varför. Lite var det för att jag inte är så jätte bra. ;) Men om ni är intresserade av ridning så rekommenderar jag Sjöstjärnans Ridläger! Det är ett väldigt roligt läger. :)
Nu borde jag såklart komma med en bild på en häst egentligen, men jag har ingen fin tillgänglig. ;) Blomman på bilden var i en rabatt som vi gick förbi när vi skulle till bilen. :)

2 kommentarer:

  1. Du är la duktig på att rida! Tycker jag iallfall som har lite svårt för bestarna ;) Kram

    SvaraRadera

För att kommentera scrollar ni ner lite och klickar in Namn/URL. Där skriver ni in ert namn och om ni har en blogg/hemsida. Sedan är det bara att skriva och klicka på skicka.


Tilda Alnervik | Det är inte tillåtet att ta några bilder från min blogg utan att fråga!