fredag 19 juni 2009

Vart är midsommar vädret?


bilden är tagen ut genom mitt sovrums fönster för en liten stund sedan.

Vart är midsommar vädret?
Eller när jag tänker efter, det här är midsommar väder. När var det senast fint väder på på midsommar? Vi hade tänkt åka till ett mysigt ställe och fika lite idag. Men vi får väl se hur det blir. Antagligen åker vi väl dit och fikar i bilen istället, haha. 4 kartonger med jordgubbar har vi att dela på med, och vi är 5 personer. Det är ju nästan en burk per person. ;) Så lite sommar stämning kanske det blir. ^^

Snart slipper jag det här skit vädret i alla fall.. Jag åker ju till Frankrike den 25:e juni. Och kommer hem 4 veckor senare. Fy vad härligt! Hoppas att det kommer vara bra väder hela tiden. ;) Just nu är det lite molnigt men det är ändå 31 grader varmt, och det ser ju ut att bli bättre väder de tre andra dagarna som visas. Det kan man ju inte direkt säga om Sverige. Usch.


11 kommentarer:

 1. sv: Tack så mycket! :)

  Fin blogg och förresten, du har en sådan kamera jag funderar på att köpa, Du skulle inte kunna vara så snäll att du gav lite för och nackdelar med den? :)

  SvaraRadera
 2. tack :)

  det har både regnat och solat här ^^

  SvaraRadera
 3. Baaajs att du typ är ute någonstans :( jag tänkte ju kidnappa dej ikväll hem till miig ;)haha men om det skulle vara så att du kom hem och ser detta och har lust att bli kidnappad så kan du ju höra av dej ^^) hahaha puss&kram och glad midsommar :D

  SvaraRadera
 4. Svar:

  Tack så mycket!

  Jätte fin blogg du har :)

  SvaraRadera
 5. tack för du gillade bilderna! vad har du gjort idag :)

  hoppas du får en bra midsommar!

  SvaraRadera
 6. Sv: Hihi, de är verkligen jättemysiga :)

  SvaraRadera
 7. Sv: Tack för din kommentar!
  Hoppas det inte blir massa massa mer regn nu i helgen, det har varit tillräckligt tycker jag!
  Ha en fin lördag :)

  SvaraRadera
 8. Häftig bild!
  Men gud vilken skillnad på vädret.. du får ha det så himla bra! :)

  SvaraRadera

För att kommentera scrollar ni ner lite och klickar in Namn/URL. Där skriver ni in ert namn och om ni har en blogg/hemsida. Sedan är det bara att skriva och klicka på skicka.


Tilda Alnervik | Det är inte tillåtet att ta några bilder från min blogg utan att fråga!