söndag 21 juni 2009

Singstar och läsning

Nu har jag precis vart med Sofia. Vi sjöng singstar för fullt. :D haha. Det var verkligen roligt! Vi spelade både "Svenska hits - schlager" och "Abba". Det roligaste var när vi skulle sjunga "Knowing me, knowing you". Det är den fulaste musikvideon ni kan tänka er till den, så det blev inte så mycket sjungt, utan mest skratt genom låten. ;) Tyvärr hittade jag inte själva videon på youtube men här kan ni få lyssna på låten iaf, så får ni lite bra stämmning när ni läser mitt otroligt spännande inlägg..Innan jag var med Sofia läste jag, var ute och fotade och bakade. Det är sånt jag gör när jag inte har min dator i närheten. ;-) haha. (Nu lånar jag Hampus, min brors dator) oken jag har läst heter "Typ min brorsa" och den var ganska bra. 4/5 får den nog i betyg. Jag gillar verkligen att läsa, men jag vet itne hur jag ska göra i Frankrike? Jag kan ju inte direkt ta med böcker som väger massa i min packning. ;) Men mamma sa att om jag hittar nån bok på flygplatsen så fick jag köpa en där i så fall. Intressant va? :) Haha, nu ska jag lägga mig och läsa lite igen antar jag.. Har börjat på en som heter "Kaxiga Katja". Lamt namn på en bok? Ja. Men man får väl hoppas att den är bra ändå. ^^ Puss hej!

6 kommentarer:

 1. Din header är superfin!! Funderar på att köpa systemkamera, har du en och isf vilken och skulle du rekommendera den? :D
  Sv.Tackar! :D

  SvaraRadera
 2. sv: åh, tusen tack <3
  hur är läget idag ? :-)

  SvaraRadera
 3. Jättetack för tipset! :D

  SvaraRadera

För att kommentera scrollar ni ner lite och klickar in Namn/URL. Där skriver ni in ert namn och om ni har en blogg/hemsida. Sedan är det bara att skriva och klicka på skicka.


Tilda Alnervik | Det är inte tillåtet att ta några bilder från min blogg utan att fråga!