lördag 20 juni 2009

Kvällsmat

Idag gjorde jag egen kvällsmat, för jag är (nästan) själv hemma. Det är bara min bror och hans tjej här också men de kollar på film så man märker inte att de är här. Jag gjorde i alla fall Kyckling med nudlar. Lägg märke till att det även ligger lite gurka i hörnet, haha. ;) Mycket gott och mycket enkelt att göra. Nudlarna tar bara ungefär tre minuter att koka eftersom att det är snabb-nudlar och kycklingen tar inte heller så lång tid att steka när man skär den i så pass små bitar som jag gjorde.

Jag har även börjat packa lite till Frankrike nu ikväll. Jag gillar att vara i tid som ni kanske förstår, haha. ;) Jag åker på torsdag så jag behöver verkligen inte stressa egentligen. Men jag har lite panik, för jag ska ju vara där i fyra veckor somsagt, och jag får bara ta med 10kilo på planet! Och det är handbagaget. Vi har inget in checkat bagage när vi flyger med Ryan Air. Jag fattar inte riktigt hur det ska gå till.. Bara kameran (med 4 objektiv och väska) väger 3,5 kilo eller vad det var, och den måste ju självklart med! Men det ordnar sig nog, jag får väl köpa och sy lite kläder där om inte annat, haha :D
Godnatt!

(det blev väldigt dålig kvalité på bilderna, för jag sitter inte vid min egna dator nu så kan inte fixa det som det ska vara. Min dator flyger till Frankrike imorgon med mammas väska så jag får se om det blir några fler inlägg med bilder förens på fredag. Så ni får nog stå ut med mina tråkiga text inlägg ;) haha)

16 kommentarer:

 1. tur för dej att du har med datorn! haha, så att man kan snacka med dig ;)

  SvaraRadera
 2. Svar till Sofia: Jo, det är bra duuu! ;D

  SvaraRadera
 3. hej! blev en foto tävling, men lite framöver kommer jag ha en veckans blogg, Men jag tkr du endå ska vara med! :) alltid kul. Gå in på min blogg, lätta regler, och anmäl dig så fort som möjligt! :)
  tack <3

  SvaraRadera
 4. haha jaha ojj, Ja men det är okej men skicka den så tidigt som möjligt på fredag för jag sticker till Turkiet på Lördag ;s :p
  Kul att du vill vara med :)

  SvaraRadera
 5. hihih oj ;d .. älskar gröna ögon ^^ .. vad gör du :) ?

  SvaraRadera
 6. Inget , jag svarar på kommentarer och ska ut nu ^^

  SvaraRadera
 7. sjukt fin bloggdesign du har, love it!

  SvaraRadera
 8. Hejsan! Jag fick ge 229 kr för linserna, ha en fin dag!

  SvaraRadera
 9. Hej och tack för dina rader det var trevligt med ditt besök! Jag är nöjd med linserna helt kalrt. Ha en fin dag!

  SvaraRadera

För att kommentera scrollar ni ner lite och klickar in Namn/URL. Där skriver ni in ert namn och om ni har en blogg/hemsida. Sedan är det bara att skriva och klicka på skicka.


Tilda Alnervik | Det är inte tillåtet att ta några bilder från min blogg utan att fråga!