torsdag 18 juni 2009

Blommor och The Sims

Hej! Idag har jag varit ute och fotat lite. Det var verkligen växlande mellan sol och moln så det blev ett himla snurrande på inställningarna. ;) Jag hittade två fyrklövar också. När jag var typ åtta år brukade jag gå runt och leta efter såna, och sedan tejpade jag in dem i min dagbok. Så jag har kvar alla, haha. ^^Nu ska jag nog ta och spela lite Sims 2. Jag funderar på att köpa 3:an men det är så många som säger att det är tråkigt så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Sen har jag läst lite på forumet på thesims.se och tydligen ska det inte gå ladda ner saker som hår, kläder och möbler och då blir det ju inte alls lika roligt? Jag har massvis med nerladdade möbler/hår/kläder till mina simmar nu. Jaja, vi får se hur det blir. Nu ska jag i alla fall interallera The Sims 2 - Jorden Runt. Jag har nämligen slarvat bort skivan "Året runt" så jag kan inte spela om jag inte instrallerar ett spel som är nyare. ;) haha.
Hej då!

Uppdaterat: Det går nog att ladda ner saker. Jag kollade på modthesims2.com och det är redan lite downloads inlagt. Jag har nog missuppfattat det hela. ;) haha

11 kommentarer:

 1. Sjukt snygga bilder!

  Har också hört att the sims 3 ska vara tråkigt, fast när man ser bilder och filmer verkar det ändå rätt coolt ;) Säg till om du köper det.

  SvaraRadera
 2. va ska man inte kunna ladda hår och kläder alls? Någonsin?
  Om jag ska vara ärlig så har jag inte spelat det mer än en gång och det var provomgången.. har liksom inte känt mig sugen på det ;)

  SvaraRadera
 3. fina bilder :) Du är grym Tilda! :D

  SvaraRadera
 4. sv: tack tilda. :D

  fina bilder. =)

  SvaraRadera
 5. grymma bilder!

  Svar: Taack! :)

  SvaraRadera
 6. Sv: Tack:D
  Riktigt fina bilder;)
  Glad midsommar
  Kram

  SvaraRadera
 7. svar:tack så mycket ;) glad midsommar ;D

  SvaraRadera
 8. Vilka fina bilder! älskar när det är micro :)

  SvaraRadera
 9. Söta blom bilder du visar. Ha en fin dag!

  SvaraRadera

För att kommentera scrollar ni ner lite och klickar in Namn/URL. Där skriver ni in ert namn och om ni har en blogg/hemsida. Sedan är det bara att skriva och klicka på skicka.


Tilda Alnervik | Det är inte tillåtet att ta några bilder från min blogg utan att fråga!