lördag 13 juni 2009

sommarlov!

Äntligen är det sommarlov! Eller.. egentligen kan jag inte säga äntligen. Visst har man längtat, men sjuan har gått hur fort som helst! Det känns som att det var väldigt nyss vi började. Det har både varit roligt och mindre roligt. Våran bästa lärare har fått barn så henne har vi inte längre och det har varit tråkigt och annars så har väl det mesta varit helt okej. Det ska bli väldigt roligt att börja få betyg nu också i åttan! Fast man kan nästan säga att vi redan får det. På många prov skriver dom vilket betyg man får och man får även omdömen där det står: "Är på god väg att nå målet, Har nått målet och Har gott och väl nått målet". Det är ungefär samma sak som att skriva IG/G, G och VG/MVG.

Igår var det ju alltså skolavslutning. Jag hade på mig en rosa klänning med blommor. Själva avslutning var ganska tråkig, vi satt inne i sporthallen och lyssnade på lite olika saker. Tex. när kören sjöng. Det var i och för sig ganska kul, men inte när rektorn pratade. Sen åkte jag till Sofia och hämtade lite saker, och efter det gick jag hem i spö regnet. Det var ganska mysigt faktiskt, förutom att jag hade lite för kalla skor.
Hemma träffade jag min syster, Jonna och hennes hund Svante som var på besök. Det var väldigt trevligt att träffa henne igen! Vi dansade lite i köket under tiden hon lagade morots soppa, haha. Sedan åkte vi in till staden och kollade när min brors flickvän tog studenten och sen åkte vi hem till henne och firade lite.
På kvällen blev det ännu mer firande för mamma fyllde år igår. Grattis i efterskott mamma! <3 Av mig, Kalle och jag tror även att det var av hans flickvän fick hon ett armband med en berlock av ett hjärta.

Jepp, det var gårdagen det. Jag gick och la mig klockan kvart i tio igår!(!!!) Jag var hur trött som helst, för de senaste dagarna har jag bara sovit mellan 6 och 7 timmar. Men nu får jag sova hur länge jag vill! UNDERBART.


Här är någonting mer som var underbart. Cypern!

4 kommentarer:

 1. Sv: Takk :) Det er ikke så mange gode norske fotoblogger. Jeg leser flest svenske fotoblogger, egentlig. Men du kan jo sjekke ut linerosvoll.wordpress.com, lenel.blogg.no, moonica.net og anjabratt.blogg.no :)

  SvaraRadera
 2. Så mange fine bilder du har på bloggen din!:D

  SvaraRadera
 3. Sv; takk skal du ha!

  Og disse bildene var utrulig fine!

  SvaraRadera

För att kommentera scrollar ni ner lite och klickar in Namn/URL. Där skriver ni in ert namn och om ni har en blogg/hemsida. Sedan är det bara att skriva och klicka på skicka.


Tilda Alnervik | Det är inte tillåtet att ta några bilder från min blogg utan att fråga!