tisdag 12 maj 2009

snabb-inlägg

Hej! Jag sitter och lyssnar på melodifestivalen som är på tv. Det låter inte som om det är några särskilt bra låtar. Förutom en, nämligen Island. De var as bra! Jag var till och med tvungen att gå till tv:n och kolla. ;) Tyvärr hade tjejen som sjöng as fula kläder på sig så det förstörde lite av låten men skitsamma.

Jag vet att jag inte har bloggat på länge och det beror både på att jag har varit lat och för att den gången jag faktiskt hade tänkt att blogga gick det inte överföra bilden så jag struntade i och publicera det. Men här under är den bilden som jag skulle ha lagt upp. Jag tog den den 8:e maj. Jag bestämde mig för att gå ut och ta kort i regnet och Carl följde med. Det var faktiskt ganska mysigt. :) Men nu måste jag göra min historia-läxa! Hej då!


8 kommentarer:

 1. Siden du ser på Melodi Grand Prix (eller Melodifestivalen som dere kaller det) så lurer jeg på hva du synes om Norges bidrag. Nesten alle her i Norge tror han kommer til å vinne. Jeg tror ikke det :p

  SvaraRadera
 2. fina bilder!

  rösta gärna på mig som veckans blogg här:
  http://fridasjoblom.blogg.se/2009/may/finalisterna.html

  :)

  SvaraRadera
 3. sv: Tack så mycket :)

  Gillar den där bilden a lot :D

  SvaraRadera
 4. sv; Tack för din röst! :)
  Allt bra? :D

  SvaraRadera
 5. Svar: Varsågod och tack så jätte mycket:D

  Hoppas du haft en fin helg!

  SvaraRadera
 6. Hej! Har frågestund på min blogg nu, fråga vad du vill! :)

  Trevlig kväll!

  Leonard

  SvaraRadera
 7. du vill inte fixa min meny på min blogg? :)))

  SvaraRadera

För att kommentera scrollar ni ner lite och klickar in Namn/URL. Där skriver ni in ert namn och om ni har en blogg/hemsida. Sedan är det bara att skriva och klicka på skicka.


Tilda Alnervik | Det är inte tillåtet att ta några bilder från min blogg utan att fråga!