söndag 31 maj 2009

förberedelser
Hej! Igår sov jag över hos Sofia. Vi hade det trevligt. Åkte ner till centrum och köpte glass, tog kort och solade, så nu har jag en liten, liten vit linje på ryggen, haha. :D Men det kan vara bra att ha lite grund innan man åker till Cypern. Det går ju lite snabbare att bli brun om man redan har lite färg. Det är imorgon vi åker. Tyvärr åker vi på kvällen så jag måste åka till skolan först. Men då kan jag ju i alla fall säga hej då till mina vänner. ;)

Håller på packar och lite sånt nu. Det är faktiskt roligt, men jag är väldigt slarvig av mig så jag kommer säkert glömma någonting. Jag har i alla fall laddat kameran och mobilen, tagit bort alla bilder från kameran och mobilen, laddat in lite nya musik på mobilen och så är jag nästan klar med kläderna och det.

Såhär ser mitt rum ut nu:

(mobil bild)

4 kommentarer:

 1. Sofia (Tisha) ;D31 maj 2009 20:49

  haha det är ju jag ;) mycket trevligt med dej min saltis :P XD HA DET BÄST I CYPERN :D:D:D(L) puss

  SvaraRadera
 2. Hehe tack!! Jättte fin bild s sofia!!

  SvaraRadera
 3. Fint kort på Sofia. Du har nog inte glömt så mycket ;) Löser sig alltid. Kram Pappa

  SvaraRadera
 4. Har hon olika färger på ögonen eller ser det bara ut så?Ögat till vänster på bild ser ut precis som mitt:) Ha det gött & sola lugnt! Kram syrran

  SvaraRadera

För att kommentera scrollar ni ner lite och klickar in Namn/URL. Där skriver ni in ert namn och om ni har en blogg/hemsida. Sedan är det bara att skriva och klicka på skicka.


Tilda Alnervik | Det är inte tillåtet att ta några bilder från min blogg utan att fråga!