söndag 24 maj 2009

mina katterHär har ni några bilder på mina älskade katter, Stina och Bastian. :) Stina är den sköldpaddsfärgade och Bastian är vit orange. Jag tycker att de blev så fina på de översta bilderna så jag funderar på om jag ska framkalla dem och sätta på väggen. Kanske i mitt rum i Frankrike? Fast då får jag ju inte se bilderna lika ofta..

Imorgon har vi studiedag så jag ska in till stan. Behöver köpa en bikini inför Cypern. Jag har tittat på några på stadiums hemsida och den här tycker jag är väldigt fin, men vi får väl se. :) Det blir nog inte så mycket mer shoppat eftersom jag gjorde slut på alla pengar förra helgen när jag och en kompis var på stan. Köpte den här och de här -och ett par shorts till som inte fanns på h&m's hemsida- då.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på "Jag vet vad du gjorde förra lördagen" på tv3 play. Det är faktiskt ganska roligt program, fast jag vet inte om jag tror på det. De hypnotiserar folk och sedan ska de personerna gissa vad de gjorde. (De kommer inte ihåg någonting) Men somsagt, man undrar ju om det verkligen går att göra så.. Kul är det i alla fall :D
Godnatt!

5 kommentarer:

 1. NÅGON SOM HAR ETT BRA SVAR PÅ FRÅGAN I MITT SENASTE INLÄGG?NÅGON SOM HAR ETT BRA SVAR PÅ FRÅGAN I MITT SENASTE INLÄGG?

  http://sarachristinas.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Super söta katter ,
  älskar katter

  SvaraRadera
 3. Svar: På marknaden ;) Vet inte exakt vilken tid :)

  SvaraRadera

För att kommentera scrollar ni ner lite och klickar in Namn/URL. Där skriver ni in ert namn och om ni har en blogg/hemsida. Sedan är det bara att skriva och klicka på skicka.


Tilda Alnervik | Det är inte tillåtet att ta några bilder från min blogg utan att fråga!