söndag 17 maj 2009

cypern, frankrike!

Hejsan! För ett år sedan var jag i Grekland. Det var jätte härligt och jag ville verkligen åka på en resa i år också och nu har pappa och Johanna bokat en resa till Cypern den 1 juni! Det är alltså 15 dagar kvar. :) Jag sitter och kollar på lite bilder från förra året nu, och jag måste säga att jag tog väldigt lite bilder, och det är ju såklart lite synd. Men i år har jag ju totalt 10GB minne plus att pappa har egen systemkamera nu och han har 8GB så nu kan jag fota hur mycket jag vill! :)
Jag och mina vänner Lillie och Sofia tävlar om vem som kommer att vara brunast efter sommarlovet så det här är ju en bra start på sommaren. ;) Och sen ska jag ju till Frankrike i flera veckor också. Antagligen blir det 5 nu. Först fyra, så åker jag hem och sen åker jag tillbaka och bor där en vecka till. ;) Första veckan jag är där kommer Olle, sen är jag en vecka utan folk, sen kommer det nån annan, (minns inte vem) och sedan kommer Fanny! :D Längtar sjuk mycket till det med alltså! Vi ska bada och steka i solen hela dagarna långa. ;) Fattar ni vad roligt att vara med en riktigt bra kompis utomlands? :DD Roligare går nog inte att ha.
I alla fall, den där veckan när jag åker och är där bara en vecka ska jag vara där samtidigt som min bror och hans flickvän.
Ha det bra!
7 kommentarer:

 1. Va trevligt att du visar lite bilder på min lille goe son=)) Jag blir så glad!!!! Idag är det ju "bara" 14 dagar kvar....ha det gott Kramis Johanna

  SvaraRadera
 2. Jag önskar att jag tog så bra bilder som du gör när jag var 14! Fortsätt fotografera så kommer du göra mig arbetslös i framtiden! :)

  Mvh Johannes

  SvaraRadera
 3. Härliga foton!
  Jag ska till Grekland rätt snart faktiskt :D Den 9 juli ^^

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Jag har precis startat en blogg med ett nytt koncept. Jag publicerar bara andras inlägg! poängen är att man ska kunna hitta nya roliga bloggar utan att leta ihjäl sig. De listor med bloggar som finns idag är bara topplistor, jag vill få fram alla andra bloggar! Men för att få igång bloggen så att konceptet fungerar måste jag sprida mitt budskap (det är det jag gör nu). Under fresh&cleans rubrik på bloggen så finns det en kort förklaring till hur man gör för att publicera ett inlägg av sin egen blogg. Titta gärna in! Ju fler desto roligare... kram!

  SvaraRadera
 5. Nej jag slutar den 9 juni i skolan och grekland är den 9 juli (L) ha en trevlig dag

  SvaraRadera
 6. vilka härliga bilder : D
  allt bra med dig?

  SvaraRadera
 7. Hej! Gud vad fina bilder du tar!
  Jag är med i min första foto tävling, och det skulle vara hur snällt som helst! om du vile rösta på nummer 11 :)
  hos nicole bambi
  tack i så fall<3 :}

  SvaraRadera

För att kommentera scrollar ni ner lite och klickar in Namn/URL. Där skriver ni in ert namn och om ni har en blogg/hemsida. Sedan är det bara att skriva och klicka på skicka.


Tilda Alnervik | Det är inte tillåtet att ta några bilder från min blogg utan att fråga!