onsdag 27 maj 2009

klassdag

Hej! Idag har vi haft en klassdag med klassen. Dessutom var de nya som ska börja i klassen i åttan. De har splittrat hela 7a och delat upp den i de andra fem. Jag tycker synd om dem, vem vill splittra en klass som man har haft i två år? Och vi i våran klass är ganska tajta och så helt plötsligt ska vi få 5 nya elever i klassen. Visst, de verkar vara väldigt snälla och så, men ändå. Och inte nog med, igår fick vi veta att vi skulle få ännu en ny elev som inte kom från Habo. Vi kommer alltså vara 27 personer, varav 17 är tjejer och 10 är killar. Lite jobbigt när man är van vid en ganska liten klass. Vi kommer inte heller ha matte och no med bara våran klass utan det ska de blanda ihop lite hur som helst. Men nu ska jag sluta klaga.. ;)

Vi hade i alla fall en rolig dag med först mini-golf och sedan lite lekar och sånt. Mini-golfen var inte särskilt kul men det andra var okej. Vi fick även träffa våran lärare som är mamma ledig.
Emellan lekarna tog jag lite kort på mina vänner och här är två av bilderna. :)AlvaMalin

5 kommentarer:

 1. gud den på malin var underbar!! och den på alva!!

  SvaraRadera
 2. Usch vad tråkigt för de som blir splittrade, varför gör de det?

  SvaraRadera
 3. vilka fina bilder!! Malin fyller ju år idag så hon kan ju få en utskrift på sig själv. =)
  kram från mamma!

  SvaraRadera
 4. Är det okej om jag lägger litt dig på bloglovin? Kram!

  SvaraRadera
 5. Asså du är så himla duktig tilda på att ta kort och redigera :D

  SvaraRadera

För att kommentera scrollar ni ner lite och klickar in Namn/URL. Där skriver ni in ert namn och om ni har en blogg/hemsida. Sedan är det bara att skriva och klicka på skicka.


Tilda Alnervik | Det är inte tillåtet att ta några bilder från min blogg utan att fråga!