tisdag 9 december 2008

knäppaste dagen på länge!
Idag har jag vart Olle. Trevligt, trevligt! Först åkte vi hem till honom och åt en macka. Sen kom han på att vi skulle åka till hans mormor & morfar och låna en rullstol och sedan åka runt lite med den. (haha, redan här märker ni att vi är knäppa) Sedan åkte vi runt lite, gick närmre och närmre centrum. Jag går bakom Olle och försöker svänga av vid varje väg.
- Men Olle seriöst, nu vänder vi!
- Men kom igen nu Tilda, vi viker av snart! bara ett varv på kommunhusets gård med!
Hehe, och så höll det på. och när vi tillslut vänder så möter vi en som går i åttan.
- Shit, det är de i skolkören som har slutat sin övning nu! sa jag..
- NICE! VI GÅR DIT!
Olle gick dit och jag stannade runt hörnet för att jag trodde att det skulle bli pinsamt. Sedan hörde jag att Olle skrattade och att Lillie och Ebba var där så jag gick dit. Olle hade typ åkt mot Lillie utan att hon fattade att det var han, mahaha, askul. Sen stod jag Olle och Lillie och snackade en lång stund till och sen skrämde vi några genom att Olle välte rullstolen när han satt i. lite taskigt men..

Sen gick vi tre ner till centrum och gick runt där. haha, jag gick mest jämte och Lillie lekte handikappad i rullstolen och Olle gick bakom. Sen gick vi in på ICA och jag & Lillie satte oss på bänken som står där utanför. Eller aa, jag satt på bänken och Lillie satt i rullstolen. Och Olle gick in och handlade åt Lillie. Sen gick vi runt lite till och sen gick Lillie hem. ;) Haha, hur kul dag som helst! Har inte skrattat så mycket på väldigt länge! ;D

Sen jag jag och Olle tillbaka till hans morfar & mormor med rullstolen och gick in och värmde oss lite och fick fika och kollade på typ postkodmiljonären. ;D haha. Efter det gick jag och Olle hem till han igen och kollade på en knäpp film, Happy Gilmore. Den var bra! :)

Nu sitter jag här och ska bara öva lite till på grammatik provet innan jag går och lägger mig och sover. GODNATT ALLA KNÄPPA BARN! :D (och även ni andra)

1 kommentar:

  1. haha saknar deen dagen.. du ja o liillie över övergångstället snart? ;D;D

    SvaraRadera

För att kommentera scrollar ni ner lite och klickar in Namn/URL. Där skriver ni in ert namn och om ni har en blogg/hemsida. Sedan är det bara att skriva och klicka på skicka.


Tilda Alnervik | Det är inte tillåtet att ta några bilder från min blogg utan att fråga!