onsdag 2 september 2009

blandat inlägg

Hejsan!
Nu var det ett tag sen (igen)! De dagarna (veckorna) som jag inte har bloggat under nu har jag bl.a. varit huvudstaden och kollat på Coldplay och fotat Fanny... Ärligt talat så vet jag inte så mycket mer intressant som har hänt. Skolan har kommit igång nu i alla fall (läääääxor), men jag tycker att det är ganska okej ändå. Det är ju alltid trevligt att vara lite social. Igår med skolan var vi i Lysekil och kikade på musslor och fiskar och sånt. Det var en trevlig dag tycker jag, och bilder ifrån det kanske jag kommer lägga upp här någon gång i framtiden, haha. ;) Möjligtvis imorgon... På tal om fiskar så kan jag berätta att vi disikerade bläckfiskar i förrgår eller när det var. Ni vet, trycker ut ögonen och såntdär.

Nu kommer vi till fotograferingen med Fanny! Vi ville göra någonting annorlunda. Som jag gjorde med Nellie och Sofia ni vet (förra inlägget), så Fanny sminkade lite alla möjliga färger i ansiktet och visst blev det fränt. ;D


Modell: Fanny

3 kommentarer:

 1. Hej! Har lagt upp den nya designen nu, skriv gärna vad du tycker om den!

  Trevlig helg!

  Leonard

  SvaraRadera
 2. Wow! Häftig bild! Hon ser ju ut som en riktig modell! :D Blev fotot så när du fotade henne, eller har du redigerat det i photoshop eller något liknande program?
  Kram!

  SvaraRadera

För att kommentera scrollar ni ner lite och klickar in Namn/URL. Där skriver ni in ert namn och om ni har en blogg/hemsida. Sedan är det bara att skriva och klicka på skicka.


Tilda Alnervik | Det är inte tillåtet att ta några bilder från min blogg utan att fråga!