söndag 13 september 2009

MTV VMA

Hej vänner!
Nu går jag och lägger mig. För att gå upp igen klockan 02.00. Då sänds nämligen MTV VMA. Video Music Awards. Robert Pattinson, Kirsten Stewart och Taylor Lautner ska vara där och presentera en ny trailer till New Moon. Förmodligen är det den som redan har spridits olagligt på internet, men jag har struntat i att kolla på den, pga. att jag hellre ser den inatt i bättre upplösning och så på tv:n. Lady Gaga, Pink och Kate Perry är några av de som också kommer vara med på galan. Fast de är där för att de har blivit nominerade i olika kategorier för bästa musikvideor. Ashley Green kommer att vara med innan showen börjar som modereporter, om jag förstod det rätt. Så jag ser fram emot att gå upp och kolla på det här!

uppdaterat: Jag läste nu att på svenska MTV kommer det vara blondinbella som intervjuvar. Men hallå? Jag vill ju se Ashley!!! Men det kanske går live på mtv.com? ;)

9 kommentarer:

 1. Hejhej, jag från igår på chattrummet när vi prata om VMA

  SvaraRadera
 2. Aa, och att man inte såg så mycket av dem när dem skulle visa New Moon trailern :(

  SvaraRadera
 3. Hej! Allt bra med dig idag?

  Leonard

  SvaraRadera
 4. du er flink til å ta bilder! :)

  SvaraRadera
 5. Svar: Varsågod och tacktack! Verkligen kul å höra:)

  Hoppas du haft en bra vecka!

  SvaraRadera
 6. Svar: Tack så jättemycket Tilda! :)

  SvaraRadera
 7. Hej, allt bra? Hoppas du får en riktigt trevlig helg!

  Kram /Nicki

  SvaraRadera

För att kommentera scrollar ni ner lite och klickar in Namn/URL. Där skriver ni in ert namn och om ni har en blogg/hemsida. Sedan är det bara att skriva och klicka på skicka.


Tilda Alnervik | Det är inte tillåtet att ta några bilder från min blogg utan att fråga!