söndag 2 november 2008

Frankrike, Halloween, HV71 & Film ;)

Hejsan, det var väldigt länge sedan jag skrev, jag vet.. hehe. Jag har varit i Frankrike nu på lovet, och kollat på mammas hus där nere. Och lite andra saker såklart. ;) Hehe, jag kan skriva vad jag har gjort alla dagar! :)

Lördag 25:e Oktober: Åkte flygplan och kom fram till det huset vi skulle bo i klockan 23.00 eller ngt. :)

Söndag 26:e Oktober: Åkte in till staden (Arles) och kollade på huset mamma och hennes man har köpt. Det håller på och renoveras så vi skulle se hur mycket de hade gjort och så. :) Sedan åkte vi till havet. Det tar typ en halvtimma att åka dit. Det var fint väder men inte så jätte varmt i luften och i vattnet var det så kallt så att man nästan inte kunde stå i det. ;)

Måndag 27:e Oktober: Vi åkte in till IKEA. Det var väldigt kul. :) Det satt "skyltar" i hela butiken som det stod GOD JUL på, alltså på svenska. :D haha, kul faktiskt. Och sedan i restaurangen så stod det SMAKLIG MALTID också på svenska. ;) + att man fick en liten svensk flagga i maten. haha, eller vi fick inte det man jag såg andra som hade det. ;D De hade även en mataffär som det var svensk mat i. Typ Lingonsylt, Potatis, Köttbullar, kalles kaviar m.m. ^^ haha. :) På vägen hem åkte vi förbi ngn stad som hade en stor mur omkring sig som gamla sjörövare hade byggt upp för att skydda sig. haha ;)

Onsdag 29:e Oktober: Den här dagen var vi först på marknad och jag köpte tyg. Det blev 2 meter av ett som var gult med vita saker på., ;) och 2 meter av ett som var rött med vita blommor på. :) Tygerna kostade bara 1euro per meter :o Billigt, billigt, billigt! Sen åkte vi till huset igen och den här gången var de som jobbade där där. ;) Och så kom hon som höll i renoveringen också. När vi hade gått igenom hela huset åkte vi och valde toalett, dusch, handfat m.m. Och efter lunch valde vi även kakel och sånt. ;)

Torsdag 30:e Oktober: Åkte vi hem. Vi gick upp klockan 4 på morgonen och åkte till flygplatsen. >.< GANSKA tidigt. hehe.. ^^

Jao, det var väl mitt lov det. ;) Plus att på fredagen var jag hos Emma på Halloween Party. :) Jätte kul, vi spelade guitar hero typ hela tiden. x) Det var as kul! :) Igår (lödag) var jag på HV71 match, de vann med 4-3 mot färjestad och efter matchen gick jag till Olle och vi kollade på en asbra film! :)Hejdå! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

För att kommentera scrollar ni ner lite och klickar in Namn/URL. Där skriver ni in ert namn och om ni har en blogg/hemsida. Sedan är det bara att skriva och klicka på skicka.


Tilda Alnervik | Det är inte tillåtet att ta några bilder från min blogg utan att fråga!