måndag 13 oktober 2008

Seriös Strejk!Tjoo, Sitter och stickar lite :) Det ska bli en mössa, jag antar att jag lägger upp en bild på resultatet sen. ;) Men det tar nog ett tag innan jag är klar. haha ;D

Idag i skolan var det strejk. För att en lärare, eller man kanske inte ska säga lärare, :P men en som jobbar i uppehållsrummet ska få sparken pga. att kommunen inte har råd att ge honom lön längre och så. Så så är det några i nian som typ har blivit något sura och haft typ möten med eleverådet + några lärare + någon från kommunen och det hade visst inte gått så jätte bra så då bestämmde de att det skulle bli strejk. :D Mellan halv nio och elva idag var det typ inte en ända person som var på lektioner. Eller jo, hahaha vi var några i min klass som gjorde klart våran läxa på en stund av svenskan. Hehe, men vi var nog nästan de ända. :)
Men på morgonen samlades alla barnen på skolgården och sedan gick vi till kommunhuset och så var det några av de där niorna som fick gå in och snacka med någon gubbe. Det var ganska tråkigt under tiden. Fast det var kul när det kom ut personer som jobbade på kommunen och tog kort på oss. :) haha. Och inte nog med det, det var tre stycken reportrar från tidningar där och interjuvade och sånt där, en från radio och två från tv. En från svt1 och en från tv4. :) Så ikväll vid ungefär sju kommer det repotage om strejken på lokal-tv. :D haha. Hoppas inte att de filmade mig nånting. (; Jaja, hejdå. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

För att kommentera scrollar ni ner lite och klickar in Namn/URL. Där skriver ni in ert namn och om ni har en blogg/hemsida. Sedan är det bara att skriva och klicka på skicka.


Tilda Alnervik | Det är inte tillåtet att ta några bilder från min blogg utan att fråga!